A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Бережемо життя і здоров'я дітей

      Дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й для суспільства загалом. Збереження життя і здоров’я дітей є одним з пріоритетних напрямків виховання в закладах дошкільної освіти. Саме для забезпечення необхідного рівня знань та практичних умінь дитини, для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних норм поведінки в надзвичайних ситуаціях в дитячих садочках проводиться «Тиждень безпеки дитини».

09:11:16 12.04.2019

Святкування Масляної в селищі Окни

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. А чи знаєте ви, що Масляна – це одне з найдавніших слов’янських свят, тому що бере свій початок ще з дохристиянських часів, у період поклоніння язичницьким богам?

14:36:44 11.03.2019

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

        Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни–миротворця. 

10:54:21 19.02.2019

День закоханих на Окнянщині

      День святого Валентина - свято особливе, повне чудес, любові, теплих почуттів. Сьогодні вже відчувається подих весни, не дивлячись на витівки сніжної зими. Веселе, життєрадісне і світле свято - День Святого Валентина відсвяткували, проте потрібно пам'ятати, що кохання не потребує лише календарних дат, воно щодня має жити у наших серцях...

16:08:01 18.02.2019

Святкування Дня Соборності України на Окнянщині

          З нагоди відзначення на території населених пунктів Окнянської селищної ради Дня Соборності України були проведені урочисті збори з покладанням квітів до обелісків та пам’ятних знаків, тематичні вечори, концерти, книжкові вистави, круглі столи, виховні години в закладах дошкільної освіти.

08:28:57 28.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних