A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Звіт за 2021 рік депутата Одеської обласної ради Олександра Барського

Дата: 28.01.2022 10:26
Кількість переглядів: 394

Фото без описуФото без опису

Дорогі Друзі!

Ось і пройшов черговий рік, Ви мені знову надали довіру представляти Вас на обласному рівні.

Це був не простий 2021 рік, ми розпочали вчитися жити загальним повсякденним життям в умовах глобальної світової пандемії.

Весь цей рік присвятив відстоюванню інтересів виборців Подільського району в Одеській обласній раді.

З урахуванням ситуацій багато часу приділяв наданню обласної цільової адресної матеріальної допомоги хворим мешканцям Поділля. За моїм поданням допомогу отримали вже 55 людей на суму 448167гр .

Навесні та влітку пандемія COVID-19 пішла на спад, ми відновили нашу програму «Вікенкд з депутатом», 6000 дітей, батьків та вчителів з Кодимської, Слобідської, Окнянської, Ананьївської, Зеленогірської громад побували на екскурсіях в Одесі, де ми разом відвідали Одеський дельфінарій «Немо», Одеський державний цирк, Одеський національний академічний театр опери та балету, музеї міста та Меморіал 411-ї батареї Героїчної оборони Одеси.

Вважаю підвищення світогляду та розвитку дітей одним із головних пріоритетів в своїй депутатській роботі.

Лобіюючи інтереси мешканців Одеського Поділля приділяв багато уваги і інфраструктурним проектам, із нашою фракцією «Батьківщина» ввели в обласні програми капітальний ремонт вул. Базарна в смт. Слобідка, закінчили ремонт вул. Горького та перехрестку вулиць Нова – Партизанська в селі Загнітків, продовжили ремонт вулиці Шевченко в с.Писарівка, Кодимської громади. В Окнянській громаді відремонтували вул. Миколи Флори, с.Ткаченка, розпочали ремонт опалення в Окнянській опорній ЗОШ.

Хотів би окремо подякувати депутатам з інших проукраїнських фракцій, за те що ми разом ввели в кредит на фінансування дорогу Борщі-Слобідка, адже на сьогодні Слобідська територіальна громада відірвана від України та не має жодної дороги з твердим покриттям, яка б зв’язувала селище з Подільським районом. Тому разом із головою Подільської районної ради, Софією Ходюк зустрілися з керівником Одеської філії Служби автодоріг України та розпочали діалог з приводу першочергового ремонту дороги державного значення, яка йде через селище Слобідка до с.Тимкове. Будемо прикладати всі зусилля для результативного вирішення цього непростого питання.

З депутатом Сергієм Митрофанським тричі проводили зустрічі з керівником Служби місцевих доріг Одеської області - головним питанням було фінансування доріг місцевого значення в Подільському районі.

З першим заступником Одеської обласної ради Олегом Володимировичем Радковським проводили зустрічі з головою Одеської державної адміністрації Сергієм Рафаїловичем Гриневецьким, де була надана згода та підтримана ініціатива нашої фракції щодо капітального ремонту дороги місцевого значення Загнітків – траса на Олексіївку та дороги місцевого значення в Зеленогірській територіальній громаді, зараз тримаємо питання на контролі та чекаємо фінансування цих важливих інфраструктурних проектів для Подільського району. Нас запевнили, що навесні розпочнуться роботи.

За пропозицією фракції «Батьківщина» було введено в фінансування закупівля двох шкільних автобусів для Окнянської та Кодимської територіальних громад за рахунок Обласного бюджету.

Особисто у 2021 році добився виділення субвенції на закупівлю обладнання для Лабушнянської ЗОШ, Слобідської ЗОШ та Загнітківського дитячого садочка. На сьогодні всі заклади вже отримали замовлене обладнання, яке приносить користь дітям та вчителям.

Дитячому садочку «Сонечко» в селі Серби Кодимської ОТГ заплановано вже в цьому році встановити сучасний дитячий комплекс.

Намагаюсь зробити як можна більше корисного для діточок Подільського району.

Доки дозволяла епідеміологічна ситуація, брав участь у Храмових Святах та Днях Сіл громад Подільського району. Відвідав та привітав від себе особисто, фракції «Батьківщина», Обласної ради мешканців м. Кодима, селища Окни та селища Слобідка, села Лабушне та села Загнітків. Завжди вітав відзначених мешканців Одеського Поділля Почесними Грамотами Обласної ради, для громади вручав подарунки.

Доклав всі знання та сили, щоб зрушити з патової ситуації один із значних проектів Одещини, будівництво Ананьївського спорткомплексу. Перші кроки зроблено, тепер спільне завдання добудувати цей важливий проект і ввести його в експлуатацію.

Цілий рік співпрацював та вів конструктивну роботу з Кодимською міською радою, голова Лупашко Сергій Іванович, Ананьївською міською радою, голова Тищенко Юрій Сергійович, Окнянською селищною радою, голова Бєлоус Олег Сергійович, Слобідською селищною радою, голова Доцуленко Віктор Миколайович. Поступово буду налагоджувати роботу і з іншими територіальними громадами Подільського району.

Дякую всім за спільну роботу та співпрацю.

З самої першої сесії були розроблені спільні кроки для вирішення питань з Подільською районною радою та Головою ради Ходюк Софією Станіславівною, є порозуміння та важливість розвитку регіону і з Подільською районною державною адміністрацією та головою Лазаренко Михайлом Дмитровичем. Вважаю разом ми зробимо, ще багато потрібного та необхідного для Одеського Поділля.

Окрема подяка всім фракціям «Батьківщина» громад Подільського району та фракції «Батьківщина» у Подільській районній раді, комунікація з якими завжди дають необхідну інформацію для складання кола питань, які намагаюся всіма силами вирішити на Обласному рівні.

Звичайно ж не можу не відзначити та подякувати своїй правій руці постійно діючому працюючому помічнику Бородіній Тетяні Іванівні, з якою спілкуюся щодня по декілька разів. Дякую також і ветерану партії «Батьківщина» Сажиної Людмилі Леонідівні. Активно допомагає в громадській роботі і депутат районної ради Гончаров Олександр Володимирович.

Сьогодні щодня працює моя офіційна приймальня у м. Кодимі за адресою м.Кодима, вул.Соборна 52/а, також працюють наші спільні приймальні з депутатом Обласної ради від партії «Батьківщина» Сергієм Митрофанським у м. Ананьєв та смт. Окни. Ми разом від нашої фракції відповідаємо за Подільський район, є однодумцями та будемо прикладати всі можливі зусилля для підвищення рівня життя та комфорту проживання всіх громад району.

За графіком проводжу особистий прийоми громадян.

Як депутат, який представляє Подільський район, у 2020 - 2021 роках відвідав всі постійні комісії Обласної ради членом якої я є. Для того, щоб відстоювати інтереси мешканців району також намагаюся бувати на необхідних інших комісіях з правом дорадчого голосу. Коли цього потребує ситуація, яка може принести користь для моїх виборців, відвідую всі майданчики Обласної державної адміністрації.

За 2020 та 2021 рік не пропустив жодної сесії Обласної ради, по кожному питанню приділяю увагу, щоб Подільський район отримав всі можливі ресурси з Обласних Програм.

Вважаю себе людиною, яка щодня повинна відпрацьовувати ту Велику Довіру, яку мені надали мешканці Подільського району.

З Повагою, щиро ваш Олександр Барський!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних