A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Служба зайнятості долучається до пошуку кандидатів у патронатні вихователі!

Дата: 26.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 235

  Фото без опису

Віднедавна служба зайнятості приєдналася до пошуку кандидатів у патронатні вихователі. З метою проведення  інформаційно-роз'яснювальної роботи серед безробітної категорії населення  26 січня 2022 року до відділу сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ смт. Окни завітала керівник служби у справах дітей Окнянської селищної ради Баюро Лариса Павлівна. Під час бесіди обговорено актуальні питання щодо того, що таке патронат? Хто може бути патронатним вихователем? Які документи для цього потрібні? Скільки дітей може одночасно перебувати в одній сім’ї? Як патронатним сім’ям допомагає держава?

   «Патронатні вихователі – нова та унікальна професія для України, але не всі ще про це поінформовані. Ми сподіваємося, що наші спільні з центром зайнятості зусилля дадуть перші результати. Можливо, серед вас, тих, які сьогодні шукають шляхи самореалізації та гідної зайнятості, знайдуться ті, хто стануть справжніми професіоналами у справі виховання дітей. Дітям це дасть догляд, любов та захист, а патронатним батькам – повагу суспільства та достойну оплату праці», - відзначила Лариса Павлівна.

  Захід пройшов у довірливій атмосфері. Присутні цікавилися окремими моментами щодо процедури патронату, задавали питання, ділилися власними поглядами щодо цього у перспективі.

Такі тематичні зустрічі на базі центру зайнятості триватимуть. Ті, хто відчує у собі бажання, наснагу та сили в якості патронатного вихователя, отримують усі додаткові роз'яснення та підтримку на кожному з етапів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних