A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Щаслива родина...

Дата: 17.11.2021 09:52
Кількість переглядів: 259

Щаслива родина

            Наша розповідь сьогодні про прийомну сім’ю Гіри Віктора Семеновича та Гіри Галини Афанасіївни, які проживають в селі Федосіївка Окнянської селищної ради Подільського району. Віктор Семенович з Галиною Афанасіївною виростили чотирьох власних дітей, мають онуків. А як прийомна сім’я функціонують з 2009 року.

          Бути прийомними батьками нелегко, це робота без вихідних, відпусток, лікарняних, це робота цілодобова. Часто виникає необхідність визначати пріоритети, щоб краще задовольнити потреби дітей на усіх стадіях їх розвитку. Кожній дитині потрібно надати можливість повністю реалізувати свій потенціал, фізично та психологічно розвиватися, отримувати якісну освіту, розвивати навички догляду за собою та вирішувати повсякденні проблеми діток які проживають в сім’ї. Своєю щоденною працею Віктор Семенович та Галина Афанасіївна дарують прийомним дітям щасливе дитинство та повноцінне життя, навчають бути самодостатніми, впевненими в собі, вселяють в їхні душі віру в добро і в сімейні цінності.

       На даний час в цій чудовій сім’ї виховується дві прийомні дитини, дві рідні сестрички - Валерія та Крістіна. Дівчатка оточені любов’ю, піклуванням та материнською підтримкою. Валерія з Крістіною добре та старанно навчаються в школі, активно приймають участь у шкільному житті, а найбільше їм подобається допомагати своїм батькам по господарству та біля будинку. А вечорами дівчатка примощуються біля батьків та із захопленням слухають спогади Віктора Семеновича та Галини Афанасіївни про їхнє дитинство, про дитячі пригоди, про життя батьків в ті далекі роки.

         Окремо хочеться розповісти про старшу прийомну доньку сім’ї - Альону, яка колись несміливо переступила поріг їхнього дому. Сьогодні, завдяки турботі сім’ї Гіри, Альона має освіту, створила власну сім’ю, ростить двох діток, які дуже люблять дідуся Віктора та бабусю Галину та часто навідують один одного.

     Нема міцнішого на землі союзу, ніж щаслива і дружня сім’я. Сім’я-це найбільше щастя, яке людина може створити сама. Від щирого серця бажаємо Вам, щоб все що ви даєте дітям, повернулося до вас в сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.