A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Будуй кар`єру разом зі службою зайнятості

Дата: 29.09.2021 15:06
Кількість переглядів: 253

Будуй кар`єру разом зі службою зайнятості.

 

    В період з 22 по 29 вересня в форматі проведення декади профорієнтації “Будуй кар`єру разом зі службою зайнятості” для учнів Окнянського району проводилися різноманітні профорієнтаційні заходи, які спрямовані на допомогу у самовизначенні з майбутньою професією.

   Випускників  Окнянського опорного закладу ЗСО І-ІІІ ступ. орієнтували на службу в Державній прикордонній службі України,  начальник відділення комплектування Подільського прикордонного загону Дацюк Олександр Петрович ознайомив   з особливостями та перевагами служби,  зазначив, що Державна прикордонна служба України є правоохоронним органом спеціального призначення з дуже розширеною структурою, в якій працюють люди з великим спектром спеціальностей та професій - це водії автотранспортних засобів, психологи, юрисконсульти, водолази, ветеринари, кухарі, експерти, бухгалтери, механіки, лікарі, лаборанти, інженери, кінологи, програмісти, моряки та багато інших.

  Учні 9-11 класів   Ткаченківського, Новосамарського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Новосамарського, Чорнянсього ОЗЗСО І-ІІІ ступ. під час професіографічних екскурсій до 27 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС та відділу поліцейської діяльності №2  познайомилися з професіями рятувальника та поліцейського, дізналися про умови вступу до ВНЗ та про подальший розвиток професійної кар’єри за обраною професією.

  По завершенню кожного заходу для більш детального визначення свої здібностей учням рекомендували скористатися інтернет-порталом ДСЗ http://profi.dcz.gov.ua/ “Моя професія — консультаційна мережа”.

    В заходах прийняло участь 78 учнів — майбутній професіоналів своєї справи та 8 вчителів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.