A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

День Усиновлення

Дата: 30.09.2021 08:10
Кількість переглядів: 282

         Мабуть, недарма 30 вересня, в День Віри, Надії, Любові – святих, які носили імена найголовніших чеснот, святкується День Усиновлення. В наш час через батьківську недбалість та байдужість сиротіє багато дітей. Так, на обліку служби у справах дітей Окнянської селищної ради перебуває 110 таких дітей, з них 44 дитини-сироти та 66 дітей, позбавлених батьківського піклування, тобто 66 дітей, які стали сиротами при живих батьках. Але разом з тим є люди, які бажають взяти на виховання та спільне проживання обездолених дітей та створити для них сімейний затишок та щасливе дитинство. На території Окнянської селищної ради проживає вісім сімей, які усиновили 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, функціонує три прийомні сім’ї та два дитячих будинки сімейного типу, до яких влаштовано 19 дітей вказаної категорії.

        Прийомні батьки та батьки-вихователі, це громадяни, які маючи своїх дітей, обігрівають батьківською любов’ю посиротілих діток. Нелегка робота у прийомних батьків та батьків-вихователів, адже вони працюють цілодобово, без вихідних і відпусток, і мають забезпечити не тільки добрі умови для проживання дітей, а постійно морально підтримувати маленькі зранені душі, та довести їм, що життя прекрасне, що є люди, які їх люблять і готові захистити в будь-яку хвилину. При спілкуванні з прийомними батьками та батьками-вихователями ми часто чуємо, що їм інший раз дуже нелегко, але коли їх обіймає дитина і шепоче, що в неї найкраща мама та самий добрий тато, хочеться для цих дітей прихилити небо. Кажуть прийомні батьки: - Як можна не любити дітей? Вони самі прекрасні створіння на Землі. Саме від дітей ми отримуємо найбільше любові, саме діти вселяють в нас віру і саме вони дають нам в житті надію на краще майбутнє.

У цей день я щиро вітаю усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів! Зичимо міцного здоров’я, сил, терпіння у вашій нелегкій, але такій важливій роботі! Хай у ваших домівках панує щастя, радість та дитячий сміх!

 

З повагою, селищний голова Олег БЄЛОУС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.