A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Ризики нелегальної трудової міграції

Дата: 14.09.2021 14:54
Кількість переглядів: 370

 

Трудова міграція громадян України нині є дуже актуальною темою. Коли людина збирається за кордон у пошуках високооплачуваної роботи, її свідомість затуманює блиск перспективи грошових винагород, кар’єрного росту і про наслідки міграції мало хто задумується.

   З метою інформування осіб, які перебувають на обліку у відділі сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ смт. Окни 14 вересня 2021 року відбувся семінар на тему «Ризики нелегальної трудової міграції», який пройшов за участю фахівця Окнянського бюро правової допомоги Мокусей Ольги Вадимівни.

   На заході розглядалися такі питання: трудова міграція: сутність та наслідки, торгівля людьми, як глобальна проблема, основні ризики нелегальної трудової міграції, легальна зайнятість, захист громадян України від протиправних дій внаслідок нелегальної міграції та торгівлі людьми. Найефективнішим захистом інтересів осіб у сфері зайнятості – є правова поінформованість. Ольга Вадимівна розповіла про наслідки трудової міграції, куди звертатися громадянам у разі виникнення скрутної ситуації. А також наголосила, що на кожному з етапів працевлаштування чи на регіональному ринку праці, чи за кордоном важливо дотримуватись встановлених норм і правил працевлаштування, володіти повною та достовірною інформацією про роботодавця, мати укладений трудовий контракт, за жодних обставин нікому не довіряти документи, що засвідчують вашу особу.

 Під час діалогу безробітні отримали фахові роз’яснення до окремих питань, які їх цікавили. Ми сподіваємось, що така поінформованість надасть можливість безробітним правильно приймати рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.