A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Порядок денний засідання виконкому Окнянської селищної ради ОТГ 24 липня 2019 року

Дата: 24.07.2019 09:14
Кількість переглядів: 735

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????? ?????????????? ???µ???????? 

  1. Про погодження проекту рішення «Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 1-ше півріччя 2019 року»

  2. Про погодження звіту про виконання Плану соціально-економічного розвитку Окнянської селищної ради на 2019 рік за підсумками І півріччя 2019 року

  3. Про погодження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу селищного бюджету

  4. Про погодження проекту рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення сесії селищної ради від 21 грудня 2018 року № 471/8-VII „Про селищний бюджет Окнянської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік”

  5. Про схвалення проекту рішення «Про затвердження кошторисної документації та вартості безоплатного капітального ремонту власного житлового будинку члена сім’ї загиблого(померлого) ветерана війни»

  6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.07.2018 № 22/3 «Про створення комісії при виконавчому комітеті Окнянської селищної ради ОТГ з питань приватизації житлового фонду Окнянської селищної ради ОТГ»

  7. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.06.2018 № 2/1«Про затвердження Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Окнянської селищної ради та її складу

  8. Про надання цільової адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення та громадян, які гостро потребують допомоги

  9. Про створення опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх недієздатних та обмежено дієздатних осіб при виконавчому комітеті Окнянської селищної ради Окнянського району, Одеської області, затвердження її складу та положення про опікунську раду

  10. Про забезпечення виплат щомісячної компенсації, що здійснюють догляд з особами, які за висновком медичних закладів потребують постійного стороннього догляду(Ставровський старост.округ)

  11. Про забезпечення виплат щомісячної компенсації, що здійснюють догляд за особами, які за висновком медичних закладів потребують постійного стороннього догляду(Гулянський старостинський округ)

  12. Про дозвіл на розміщення циркового намету та проведення вистав ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» цирк-шапіто «Орбіта»

  13. Про присвоєння, заміну поштової адреси об’єкту нерухомого майна – земельній ділянці по вулиці Європейська, б/н в смт Окни, Одеської області.

  14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Окнянської селищної ради від 27.03.2019 № 25/4 «Про уточнення поштової адреси об’єкту нерухомого майна в смт. Окни по вулиці Чкалова»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних