A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Міжнародний День захисту дітей на Окнянщині

Дата: 03.06.2019 11:39
Кількість переглядів: 352

Щороку, 1 червня, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. В цей день кожен має задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен зобов'язаний зробити для своєї дитини свято. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків. 

Перший літній день на Окнянщині, традиційно відзначився місією честі, любові, добра заради світлої долі дітей.

Окнянською селищною радою спільно з районною державною адміністрацією, БДЮТ, Центром культури та дозвілля, музичною школою та ДЮСШ з нагоди Дня захисту дітей проведено свято для всіх дітей Окнянщини.
Представники відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму від імені селищної ради привітали дітей, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в дитячому відділенні та найменших новонароджених окнянців в родильному відділенні Окнянської центральної районної лікарні.
В рамках святкової програми влаштовано чимало святкових заходів. Юні громадяни країни мали змогу взяти участь у конкурсі малюнка на асфальті, в розважально - конкурсній програмі «Козацькі забави» та спортивних змаганнях, майстер класах з виготовлення виробів декоративно – ужиткового мистецтва, а також переглянути лялькову виставу.

Для всіх дітей була проведена святкова концертна програма за участю талановитих дітей Окнянщини. Дітей привітали Артьомова Олена Леонідівна – секретар Окнянської селищної ради та Безименко Олександр Сергійович – голова Окнянської районної ради. Юні таланти з любов’ю дарували присутнім свої виступи, дякуючи дорослим за постійну турботу, можливість жити під мирним небом, оволодівати знаннями, творчо мислити, розвивати свої здібності та вміння. В репертуарі солістів-вокалістів лунали пісні про Україну, любов та дружбу. Хореографічні колективи вражали своєю емоційністю, яскравими костюмами, сяючими посмішками.

Кожен учасник святкового дійства отримав солодкий подарунок та безмежний океан позитивних емоцій. Головний мотив святкування - турбота про дітей, захист їх прав, зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.