A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 24.04.2019 09:05
Кількість переглядів: 15190

23 квітня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету за участі голови Окнянської селищної ради Бєлоуса Олега Сергійовича. На засіданні були розглянуті такі питання порядку денного:

  1. Про схвалення проекту рішення про Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2019-2020 року на території Окнянської селищної ради.

  1. Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради об’єднаної територіальної громади від 21 грудня 2018 року № 471/8-VII «Про селищний бюджет Окнянської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

  2. Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Окнянської селищної ради на 2019 рік»

  3. Про затвердження Положення про призначення на посаду та звільнення з займаної посади директора Комунального підприємства «Красноокнянський комунальник» Окнянської селищної ради Окнянського району Одеської області.

  4. Про затвердження Положення про оплату праці директора Комунального підприємства «Красноокнянський комунальник» Окнянської селищної ради Одеської області

  5. Про затвердження штатного розпису працівників КП «Красноокнянський Комунальник» Окнянської селищної ради.

  6. Про надання цільової адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення та громадян, які гостро потребують допомоги.

  7. Про забезпечення виплат щомісячної компенсації, що здійснюють догляд за особами, які за висновком медичних закладів потребують постійного стороннього догляду

  8. Про надання тимчасового дозволу ФОП Лозовенко Є. О. на розміщення дитячих атракціонів та здійснення святкової торгівлі в смт. Окни.

  9. Про уточнення поштової адреси об’єкту нерухомого майна по вулиці Пушкінській № 18, що в смт. Окни, Окнянського району, Одеської області

  10. Про зміну поштового адресу житлового будинка під № 9 по вулиці Горького, що в смт. Окни, Окнянського району, Одеської області.

  11. Про зміну порядкового номеру гаражу.

  12. Про присвоєння порядкового номеру земельній ділянці.

  13. Про уточнення поштової адреси об’єкту нерухомого майна по вулиці Больнічна № 3, що в смт. Окни, Окнянського району, Одеської області

  14. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Марунчаку О. М. на реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

  15. Про надання дозволу ФОП Баштану О. М. на реалізацію алкогольних напоїв, тютюнових виробів та затвердження графіка роботи кафе «Кофе-Паб».

По всім вищевказаним питанням порядку денного було прийнято відповідні рішення виконавчого комітету.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.