A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

2021 рік

Фото без опису

ОКНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ОКНЯНСЬКОГО РАЙОНУ

ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Про затвердження плану діяльності Окнянської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік

 

 

Відповідно до абз.4 ст. 5, ст. 7, абз.3 ст. 13, ст. 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою впорядкування діяльності Окнянської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів, що діють у сфері господарської діяльності, керуючись ст. 22 Регламенту Окнянської селищної ради, п.7 ч.1 ст. 26, п.5 ч.3 ст. 50, ч.12 ст. 59, ч.1 ст. 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення дотримання принципів державної регуляторної політики у сфері регулювання діяльності суб’єктів господарювання та планування регуляторної діяльності, Окнянська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити план діяльності Окнянської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік (що додається).

2. Встановити, що при підготовці проектів регуляторних актів, які не внесені до плану, затвердженого пунктом 1 цього рішення, секретар Окнянської селищної ради О. Артьомова має внести відповідні зміни до плану – не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки такого проекту або з дня внесення проекту на розгляд до селищної ради, але не пізніше дня оприлюднення проекту регуляторного акту, за ініціативою розробників проектів регуляторних актів шляхом підготовки відповідних проектів рішень селищної ради.

     3. Секретарю Окнянської селищної ради О. Артьомовій оприлюднити план діяльності Окнянської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік шляхом опублікування в друкованих засобах масової інформації у місцевій газеті «Окнянський вісник» та розміщення на офіційній сторінці Окнянської селищної ради в мережі Інтернет у спосіб, визначений ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», не пізніш як у десятиденний строк після його затвердження.

4. Розробникам проектів регуляторних актів контролювати своєчасність виконання плану діяльності Окнянської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

5. Покласти повноваження у здійсненні державної регуляторної політики на постійні комісії Окнянської селищної ради за їх основними напрямами роботи відповідно до визначеної для них селищною радою функціональної спрямованості та сфери впливу регуляторних актів.

       6. Це рішення набуває чинності з моменту його офіційного оприлюднення.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Окнянської селищної ради Окнянського району Одеської області з економічних питань та бюджету (голова постійної комісії – І. Біла) і з питань депутатської діяльності, законності, захисту прав громадян (голова постійної комісії – Г. Островський).

 

 

Селищний голова                                                                                                            Олег БЄЛОУС

 

Додаток до плану регуляторних актів


 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних